het boek

Hét eerste Nederlandse kitesurfboek!

Kitekoppen is een koffietafelboek met 272 pagina’s over alles wat kitesurfen in Nederland is! Want wat Hawaii is voor het golfsurfen, is Nederland wel voor het kitesurfen: een echte ‘breeding ground’ voor de sport. Kitekoppen – het boek legt een stukje van dit erfgoed vast.

Voor het boek zijn 31 kitekoppen geïnterviewd: van riders tot fotografen, organisatoren van evenementen of de mensen achter Nederlandse merken. Dit aangevuld met 5 surfspots en fotografie uit de hele kitesurfscene. Een heerlijk boek om door te bladeren bij een koffietje, of om kado te geven aan je kitesurfbuddy.

Anouk

de auteur

Auteur van Kitekoppen is Anouk Klapwijk. Wat begon als een sideproject, is in de loop van het jaar uitgegroeid tot het boek. Anouk is projectmanager, kitesurfer, designer en liefhebber van koffietafelboeken. In dit project brengt ze al deze dingen samen uit liefde voor de sport. “Ik maak eigenlijk wat ik mis in de kitesurfwereld en waar ik meer van zou willen zien.”

1 for the planet logo

1% for the planet member

 

1% van de opbrengst van het boek gaat naar 1% for the Planet, om het papier te kunnen compenseren. 1% for the Planet vertegenwoordigt een wereldwijd netwerk van bedrijven, particulieren en non-profitorganisaties die de meest urgente milieuproblemen van onze planeet aanpakken.

Kijk voor meer informatie op: www.onepercentfortheplanet.org