het boek

Van Nederlandse merken zoals Mystic tot nationale evenementen zoals Hoek tot Helder, van riders zoals Pippa van Iersel en Ruben Lenten tot zitkiter Willem Hooft. Kitekoppen – het boek bevat 30 portretten in woord en beeld van kopstukken uit de Nederlandse kitesurfscene. Want als Hawaii de bakermat van golfsurfen is, is Nederland dat wel van het kitesurfen. 

Kitekoppen_koffie
Anouk

de auteur

Auteur van Kitekoppen is Anouk Klapwijk. Wat begon als een sideproject, is in de loop van het jaar uitgegroeid tot het boek. Anouk is projectmanager, kitesurfer, designer en liefhebber van koffietafelboeken. In dit project brengt ze al deze dingen samen uit liefde voor de sport. “Ik maak eigenlijk wat ik mis in de kitesurfwereld en waar ik meer van zou willen zien.”

1 for the planet logo

1% for the planet member

 

1% van de opbrengst van het boek gaat naar 1% for the Planet, om het papier te kunnen compenseren. 1% for the Planet vertegenwoordigt een wereldwijd netwerk van bedrijven, particulieren en non-profitorganisaties die de meest urgente milieuproblemen van onze planeet aanpakken.

Kijk voor meer informatie op: www.onepercentfortheplanet.org